Költözés megvolt, megnyílik a lap

Bizony, az idegeimre ment a Fanfusion egyszerűen. Nem bírtam már, a saját lapomra nem tudtam belépni, elérhetetlen volt a lap órákig, eltűnt a CSS. Ezért döntöttem úgy, hogy váltok. Régóta érett már a döntés. Természetesen az a lap sem tűnik el. :) Megmarad, mert egy emlék. Sokan szerettétek a WHF-et, és az utódját is, majdnem 100 000 ember látogatta meg ezalatt a 1,5 év alatt. De felnőttem talán, a Blogspot jobban illik hozzám.
A design nagyon egyszerű, nem is hiszem, hogy sokáig marad majd, de úgy éreztem, hogy ezzel kinyithatok, mert olyan kis bohókás. Gondoltam arra, hogy a lap címe maradjon, csak a szolgáltató változik, de végül nem így lett, a coffee is my drug sokkal személyesebb, ugyanis tényleg kávéfüggő vagyok, nincs kérdés. Ezer címötlet jutott eszembe még, egyik rosszabb volt, mint a másik... Chat nincs, jobban örülnék, ha hozzászólnátok a bejegyzéseimhez.
Egy szónak is száz a vége, köszöntelek Titeket itt. Remélem, hogy ugyanúgy fog tetszeni az oldal! :)


12 megjegyzés:

  1. Néha olvastalak, de igazából az elejétől kellett volna, úgy lett volna az igazi. Itt viszont tuti követlek majd, én is a Blogspoton leltem meg a "kiteljesedést" :)

    A cím nagyon tetszik, én is kávéfüggő vagyok, nap mint nap poénkodik is ezzel a környezetem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, jól esik, hogy követni szeretnél majd. Nagyon elégedett vagyok itt mindennel, még új és izgalmas, de tetszik!

      Hm, kávé mindenek felett! Iszom is egyet. :D

      Törlés
    2. A feliratkozós követést nem teszed ki? A hiedelmekkel és a bejelentéssel ellentétben nem szűnt meg :)

      Törlés
    3. Nem jutott eszembe, nem hinném, hogy bárki is használná, de kirakom. :)

      Törlés
    4. Én szoktam, fel is iratkoztam, köszi hogy kitetted :)

      Törlés
    5. Én köszönöm, hogy feliratkoztál. :)

      Törlés
  2. Egyszerűen elragadó, és már várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy sikerült egy jó tárhelyet találnod :) A designt meg egyszerűen imádom, tetszik az egyszerűség, de az olvashatóság jön be a leginkább. (nem mintha az előzőekben nem tudtam volna elolvasni a cikkeket, más oldalakra értem xD)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, ezentúl Blogspotos a szívem! :D Örülök, hogy tetszik, nem tervezem, hogy itt, ezen a lapon hatalmas designváltások lesznek. Fejléccsere, meg a kódban átírok 1-2 színt, lehet, hogy ki sem írom, hogy hahó, másik külső van, mert sok értelme nincs. Erre csak most jöttem rá. :( :D

      Törlés
  4. Üdv a blogspoton! :) Közel s távol ez a legjobb hely blogolásra. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyet kell, hogy értsek. :) Nekem is tetszik, köszönöm a köszönést, remélem, hogy visszatérsz még hozzám!

      Törlés