Boldogság-bonbonok #2


tesztelni a kávéfőzőm ♡ NYME SEK zsebnaptár ♡ sötétben buszozni ♡ első olasz óra ♡ újra kékesfeketére festett haj ♡ bolondozós képek Facebookra ♡ szivárvány-rajz a járdán ♡ ajándékba kapott fa ♡ Zoéval kávé (neki forró csoki) ♡ hajnali 4-ig tartó nevetés ♡ nővéremnek számítógépes praktikákat tanítani. . .

Nektek?

4 megjegyzés:

  1. Bekerültem a boldogság-bonbonok közé! *-* Amúgy az nekem is feldobta a hetemet. :3 És képzeld, holnap-holnapután hajat fogok festeni. :D

    VálaszTörlés
  2. óóó, a tesós dolgot átérzem, én is imádok nekik segíteni, különösen az öcsémmel stílusos pasiruhákat vadászni a hádában vagy a szekrényében, de a húgommal való csajoskodás (egymás körmeinek festegetése, arcmaszkok, sorozatnézés és persze shopping) is a kedvenc programjaim között van.

    nekem ezen a héten: meglátni az első parasystoliámat az EKG-n; haladni a tanulással; lógni egy fölösleges előadásról; bizonyítékait látni annak, hogy mennyien kedvelnek; (még ha nem is lesz belőle semmi, akkor is aww) az egyik barátnőm egy nagyon helyes haverja faggat a dékáni előtt; sütisütés egyik Szobatárssal ; program két olyan sotés barátnőmmel, akikkel nagyon ritkán futok össze, futás a Dunaparton&a Margitszigeten; szabad péntek; 10-ig aludni és kávéillatra kelni; óarany körmök (hétfőn úgyis le kell mossam műtéttanra); rengeteg nevetés ; vastag zoknik; rumos-fahéjas kávé és még sorolhatnám- annyira klassz hetem volt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádnám, ha lenne öcsém/hugicám! :)
      Örülök, hogy jó heted volt! ^^

      Törlés