A nagy karácsonyi bejegyzés

Elöljáróban annyit, hogy mivel ez a blog első karácsonya, ezért le kell írnom, hogy nekem a kedvenc ünnepem csakis a karácsony lehet. Gyönyörű, hangulatos, ráadásul együtt van a család. Igen, ez okozhat vitákat is, de annyi baj legyen.

Sok ismerősöm egyszerűen utálja a karácsonyt. Megjátszásnak tartja, és a szokásos "nem csak ilyenkor kell szeretni a másikat". Bizony, ez akár jogos is lehetne, ha x családnál nem egyedül a karácsony az, amikor mindenki össze tud gyűlni, mert dolgoznak, az ország különböző pontjain, vagy akár külföldön élnek, nem járnak haza kollégiumból heti szinten, és még sorolhatnám. Nem tagadom, lehet, hogy valakinek ez az ünnep kellemetlen emlékekei lehetnek. De mindenki maga dönti el, hogy ezeket az emlékeket hordozza élete végéig, vagy új hagyományokat vezet be.

Ennyit úgy általánosságban, jöjjön az én karácsonyom. :)

A bal oldali karácsonyfa az csak sajnos műfenyő, ő található az én szobámban. A jobb oldalon szereplő ezüstfenyő pedig a "családi" az előszobában.
Rengeteg képet csináltam, főleg a karácsonyfáról, gömbökről, mert nekem ez jelenti leginkább az ünnepet. A készülődés megörökítése nem nagyon jött össze, azt sajnos nem tudtam fotózgatni. Semmilyen étel-ital, és főleg süti nem lett lefényképezve, csak gömbök és hasonlók. :D

Családi fa gömbjei. :)

Úgy gondolom, hogy a karácsonyi ajándékokat is nyugodtan bemutathatom, megígértem, ráadásul egy-két dolog a kívánságlistámról van. :)

A csoportképek a mániáim, igen. Két dolog nem fért rá, lentebb kifejtem. Bizony, fehérnemű is szerepel a fotón, erre nem figyeltem, de csak nem zavarja senki nyugalmát.

Végre, egy nagy alakú pénztárca, kívánságlistás volt! A többi dolog: tusfürdő, dezodor, golyós dezodor, parfüm, és egy körömlakk. Mindent anyától kaptam, kivéve a körömlakkot, az a keresztanyumtól van. :)

Az öv, kesztyű és a papucs szintén anyától van. Jó a szemetek, a papucs az egyik ajándék, amely lemaradt a híres-neves csoportképről. A kis szürke dolog egy 8 gigás pendrive, egyik nővérem ajándéka.

Bizony, cuki mamusz, a másik, amelyik nem szerepel a csoportképen! Ő, és a papucs is jól fog jönni, ugyanis nincs meleg téli mamuszom, és átmeneti papucsom sem itthonra, ráadásul a koleszban levő is a végét járja, pedig nagyon szerettem, focis volt. :(

A szürke cicanadrág újabb kívánság volt, a másik nővéremtől kaptam. A bordó pedig megintcsak édesanyám ajándéka.

Szörnyű vagyok, tudom, ez meg egy fotó rólam. Mindenképp kellett egy karácsonyi. :D

Valószínűleg lesz még egy karácsonyi poszt, de ez más irányból közelíti meg a dolgokat, hiszen azt a koleszban tartjuk. :) Le ne maradjatok!

Nektek milyen volt a karácsony? Szeretitek ezt az ünnepet?

2 megjegyzés:

  1. Gyönyörű szemed van és nagyon jól áll a vörös rúzs:)
    Használj egészséggel minden ajándékot:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. aranyos vagy, nagyon szépen köszönöm :) előre is boldog új évet :)

      Törlés