Leárazások haul

Az előző zsákmányos bejegyzésben arénáztam, mert nem találtam semmit az Essence kifutó termékeinél, ami meg tetszett volna, az le volt rombolva kissé... Mindenesetre betértem a sümegi Rossmannba, ami cuki kis pici, és még szinte mindenből volt, amit szerettem volna, mindössze tust és BB krémet nem vettem.



Ő nyilván nem Essence, de gondoltam jó helye lesz ebben a posztban. :D



A rúzs a 62-es, Rockin' Red árnyalat, a paletta a 02-es, és a Long Beach nevet viseli, az arany lakk a 121-es Gold Fever, a fedőlakk pedig a 17-es, és Only Purple Matters néven fut.(ami vicces, mert szerintem x csillám van benne, ami rózsaszín) Minden Sümegről van, kivéve a topper, azt már Szombathelyen vettem, a Főtéren levő DM-ben.

Essence termékek | minden 349 Ft / Rossmann, Sümeg és DM Szombathely
Kallos Latte tejproteines hajpakolás | 370 Ft / Vensz fodrászcikk, Szombathely

4 megjegyzés:

  1. a Kallos tejproteines hajpakolást egyszerűen imádom. Én mindig a nagyobbik kiszerelést vettem, nekem az jó sokáig elég volt. A a festett szőke hajamra pedig ideális volt:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, hogy neked bevált, szombaton kipróbáltam, eddig tetszik *.*

      Törlés
  2. A kallost húgom karácsonyi ajándékához csaptam hozzá, mert valami eszméletlen finom illata van, muszáj volt megvennem, de nekem még van egy fél tubusnyi a kedvencemből (amit azóta kivontak a forgalomból szipp-szipp). Ő természetes szőke, de nagyon erős szálú haja van, azt mondta puhította szépen, de 2x annyi ideig tartott neki a hajszárítás. (Illetve nekem, ez amolyan nővér-húg program ha otthon vagyok. :) ) De az az illat... majd írd meg, hogy mennyire vált be. mert én is kacérkodom még vele. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. majd írok :) eddig jó nagyon ^^ nálam a szárítás mindegy kb. soha nem szárítom a hajam :)

      Törlés