Születésnapi ajándékok és zsákmányok #2

Bizony, újabb bejegyzés ebben a témában, és még ez sem teljes. Kivételesen nem azért, mert össze-vissza fotózgatok és idióta vagyok, hanem 1-2 ajándék még hiányzik, és azok "nagyobb kaliberűek", értsd ruha, vagy valami más, amit amúgy nem akarok összekeverni ezekkel még én sem tudok, hogy mi lesz. Viszont a kisebb dolgokat bemutatom most.

Szobatársamtól kaptam, ismer nagyon. Azóta csak ebből iszom a kávét, nincs mese!

Szomszéd leányzó lepett meg vele, fogalmam sincs, hogy honnan tudta, mennyire ki akarom próbálni a kaviár manikűrt, lehet, hogy elszóltam magam? :/ Mindenesetre köszönöm szépen!

Arany-bronz-rózsaszín gyöngyök! Maga a tökély, alig várom, hogy összehozzak valamit belőle.

Az Instagramon követők már láthatták őket. Anyukámtól kaptam eme szépségeket, bizsus katalógusból rendelte nekem. Akit esetleg érdekel, annak irány az eBizsu, ugyanis a katalógus online formája ott megtalálható. A gyűrűt én választottam, a fülbevalók meglepik voltak.

 Az alapozóválságot megoldván vettem egy NYC BB krémet. Úgy döntöttem, hogy a BB-k kapnak még egy esélyt, a Garnierrel befürödtem, fele ilyen jó nem volt, mint az NYC verziója, de lehet, hogy ez csak nálam van így. Mindenesetre őt magamnak vettem, mert megérdemlem.

Ajándékok | barátoktól - megfizethetetlen :)
Gyűrű | eBizsu - 1190 Ft talán, összesen a 3 majdnem 3000 Ft volt
NYC BB krém | 1095 Ft / Müller, Szombathely

Tetszett a bejegyzés? Akkor a következő platformok jól jöhetnek a blog további bejegyzéseinek/újdonságainak, illetve személyes képek figyelemmel kíséréséhez:

4 megjegyzés:

  1. nagyon jó dolgokat kaptál :) A BB krémre kíváncsi vagyok :D
    beusmink.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :)
      használgatom már, eddig nem rossz, meglepődtem rajta :))

      Törlés
  2. Jaj, azok a fülbevalók csodaszépek! Már nézem is azt a katalógust...

    VálaszTörlés