Kitöltögetni való - értékelés + oldaldolgok

Nagyjából 2 hete kértelek Titeket arra, hogy töltsétek ki nekem ezt a kérdőívet, amely segít abban, hogy milyen irányba haladjak a bloggal, mit változtassak, esetleg mi maradjon meg, mire lenne igény. :) 12 válasz érkezett a kérdőívre, vagyis igazából 10 mivel valaki kétszer küldte el, egy személy pedig "nem tudom"-okkal felelt. Tulajdonképpen ez nem rossz, de jobb lett volna még némi anyag, hiszen minél több vélemény, annál szélesebb érdeklődési kör jelenik meg. Na, de mindegy. :)

Milyen gyakran látogatod az oldalt?
Itt 1 válasz volt lehetséges. 3-3 válaszadó 2-3 naponta, vagy hetente nézi az oldalt, 2 emberke naponta, a maradék 2 pedig ritkábban. Ennek nagyon örülök, mivel így reálisan tudják megítélni az oldalt, én sem tudnék véleményezni egy olyan lapot tökéletesen, amit havonta egy alkalommal látok.


Melyik rovat a kedvenced?
Ennél a kérdésnél több dolgot is lehetett jelölni. Számomra is meglepően 7 szavazatot kaptak a haul bejegyzések, rögtön őket követve pedig 6-ot (!) a személyes posztok. 4 szavazattal jön az NOTD, 3-mal szorosan utána az ajánlókat tartalmazó bejegyzések. A cikkekre, illetve az inspirációs rovatra egyaránt 2-2 szavazat érkezett. Volt, aki mindet bejelölte, köszönöm! :D

Kifejtenéd, hogy milyen rovatokat hiányolsz az oldalról?
5 ember konkrétan semmit nem hiányol, szeretik így a lapot, köszönöm szépen! :) Javaslatként megkaptam, hogy legyen több információ rólam, terméktesztek, haul posztok (részletesebben bemutatva), outfit bejegyzések, kivánságlisták, DIY dolgok, és olyan bejegyzések, amelyek máshol nem megtalálhatóak.

Leírnád, hogy szerinted miből legyen több, illetve kevesebb?
Na, itt kavarodás lesz, hiszen nem tudom, hogy ki mire gondolt, hogy a javaslatából több legyen, avagy kevesebb. A többség azt szeretné, ha inkább írnék, kevesebb kép lenne, pl. inspiráció/Lookbook csökkenjen, de mint mondtam, nem tudom, hogy itt nem arra értették-e hogy több legyen, konkrétan arra, hogy ebből legyen gyakrabban bejegyzés, 2 ember voksolt. Itt is megjelentek a javaslatok arra, hogy legyen több haul, outfit és termékteszt. Javasolták, hogy a boldogság bon-bonokat részletesebben írjam, illetve egyetemről lehetne több poszt. 1 ember pedig semmiből nem akar többet, vagy kevesebbet, remélem, hogy ez pozitív. :)

Adj nekem témát!
Itt is a haul, outfit és termékteszt trió viszi a pálmát, illetve főleg az, hogy a haul posztok legyenek részletesebbek. Javasolta egy személy, hogy írjak a kedvenc blogjaimról, illetve további egy személy szintén az outfit vonalat erősítené, és kivánságlistát is láthat tőlem. Egy ember kérte itt is, hogy az egyetemi életről írjak, valaki pedig javasolta, hogy ha nincs ötletem, akkor zárjak be. :)

Összegzés:
Először is, köszönöm azoknak, akik kitöltötték nekem ezt a kis "tesztet", kerekebb képet kaptam az olvasók ízléséről. Szeretnék nem hivatalosan is visszaírni, nem csak elemzem a válaszokat, hanem reagálok is rájuk. Ami a leginkább meglepett, az a személyes bejegyzések iránti érdeklődés. Nem gondoltam volna, hogy erre van igény, a haul posztokat tudtam, de ezt nem. A javaslatokból mindent szeretnék megvalósítani, a haul posztok ugyanúgy jönnek, még több személyes dolog tűnik majd fel, igyekszem a DIY vonalat is behozni az oldal állandó rovataihoz, hamarosan érkezik az első kivánságlista is, ezek mellett pedig nekiállok tesztelgetni (majd csak belejövök alapon), és megvalósul az álmom is, azaz outfitek is lesznek a blogon, ha minden jól megy. Ráadásként tervezek elindítani egy újabb rovatot, kedvenc blogjaim címmel, de ez még kiforrja magát, hogy pontosan milyen módszerrel mutatom be őket. Az egyetemi élet iránti lelkesedésről sem tudtam, de természetesen írok akkor még, ha tudok miről. Nekem az NOTD bejegyzések nagy kedvenceim, itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy közöljem, nem szűnnek meg, szeretném őket gyakoribbá tenni, de ez sok dolog függvénye még.
Idecsatolnám, hogy pár hete kaptam egy kérést, amelyben a koleszos léttel kapcsolatban kért tőlem tanácsot az illető, aki jövőre kollégiumba költözik. Üzenném, hogy elkezdtem a bejegyzést, megvan a struktúra, igyekszem posztolni, amint elkészült. :) A másik dolog pedig az, hogy egy blogger leány beleírta a kérdőívbe, hogy szeretné ha véleményezném a blogját, ezért külön köszönet, jól esik nagyon, hogy érdekli a véleményem, hamarosan megy az e-mail!
Jöjjenek azok a dolgok, amik kicsit megleptek. Nem tudom, hogy az inspiráció mennyire érdekel titeket, avagy mennyire nem, de konkrétan csak a Lookbok posztok tartoznak ide már egy jó ideje, amiből az utolsó bejegyzés dátuma december 15. :/ Ezt nem értem így, hova csökkentsem a nulláról? :D Ha pedig érdekel Titeket, akkor nyugi, lesz néha, maximum havi 1, többet nem szeretnék. A boldogság bon-bonokról pedig annyit, hogy csak akkor kerülnek vissza, ha megfelelő fényképezőgépem/telefonom lesz, amelyek által elvárt minőségű képekkel tudom illusztrálni a bejegyzéseket, addig nem szeretném újrakezdeni. Igen, újrakezdeni, ugyanis december 27-én volt utoljára ilyen bejegyzés.

Néhány szóban még az oldalról, lehetőleg röviden, mert igencsak hosszúra sikeredett a bejegyzés. :) A kérdőív kapcsán sok minden megfogalmazódott bennem, min javítsak, mi az, ami jó így. Valami rendszer már régóta érik, ezért esélyes, hogy legjobb esetben is 2 naponta lesz új bejegyzés. Nem akarom konkrétan bekategorizálni, hogy melyik nap miről írok, úgysem sikerülne így, és nem is hiszek ebben a módszerben. A másik dolog a rólam szóló modul bővítése, mivel kértétek. Március végére szeretnék egy oldaltérképet is, remélem, sikerül kiviteleznem. A design marad valószínűleg, hacsak nem kerül ki fejlécként az új tag, ami a képek jobb oldalán szerepel, mint mindig.

Ennyi voltam mára, köszönöm még egyszer a kérdőívre fordított időt. :) Remélem tetszett nektek az értékelés, és az oldal jövője is érdekel majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése