Teszt: Kallos Latte tejproteines hajpakolás

Régóta meg akartam venni őt, de lebeszéltem magam. Ám egy csodás téli napon nyakamba vettem Szombathely városát, és nagy keresgélés közben hirtelen ráleltem egy boltban. Jelnek vettem, szóval jött velem haza, vagyis a koliba.

Nagyjából másfél hónapja használom, és alig hiányzik belőle, pedig "csak" 275 ml-t tartalmaz a tégely. Kiváncsi vagyok, hogy meddig tart majd.


Mit is ígér? Puha és fényes hajat. Betartja? BE! Én a hajam egészére viszem fel, nem lesz tőle gyorsabban zsíros. Előfordult, hogy csak 1-2 percig maradt a hajamon, mert siettem, de amúgy tényleg kivárom a 10 percet. "Balzsamként" sem volt rossz, de egyértelműen pakolásként az igazi. A hajam sokkal fényesebb és kezelhetőbb, amióta ezt használom, ráadásul puhább is. Könnyebb kifésülni, és furán hangozhat (olvasódhat, haha), de nem szedek ki annyi hajat a fésűből, mint előtte. Lehet, hogy csak beképzelem, de nem hiszem.

Az ára nagyon kedvező, én 370 Ft-ért vettem, ennyit bőven megér, az eddigi használat alapján tuti, hogy újraveszem, de legalábbis több hajpakolást is kipróbálok a márkától.
Az illata is eszméletlen amúgy, szerintem tejszínes-vaníliás puding, anya szerint sima vanília, de én maradok a pudingos verziónál, engem arra emlékeztet. :) Sajnos a hajamban már nem éreztem mosás után, pedig azt imádtam volna.


Nektek van a márkától hajpakolásotok? Esetleg valami mást használtok? :)
Milyen véleménnyel vagytok erről/sajátotokról?

7 megjegyzés:

  1. nekem jelenleg a color verzió van meg, ami áfonyás, de inkább gyerek rágó illata van :) Amúgy imádom a tejproteinest is, nekem az jobban bevált, de jelenleg ahol most lakom, sehol nem akadok rá... nekem a color még hajszárítás után is érződik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) azt a változatot még nem próbáltam, de majd figyelek rá. ^^

      Törlés
  2. nekem is vaníliaPUDING illatú :D de egyébként én is ezt használtam, dee találtam egy (szerintem) még jobbat
    http://lorien-cosmetics.pl/_var/gfx/98290e4e932f57a77c9fe2203863fce9.jpg

    Őt, az illat ugyanolyan, vagy még jobb, ez a hatalmas tégely kerül kb 800 forintba, és a hatása is még jobb szerintem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mert tényleg pudingos *.*
      azt hittem, hogy ez ugyanaz, csak a tégely nagyobb, de akkor utánanézek :) még jó sok van ebből is ^^ köszi az ötletet.

      Törlés