Outfit: Abandoned tower

Történelmi pillanat hölgyeim és uraim! Ez a blogon az első outfit poszt, úgyhogy legyetek kíméletesek. Olyan helyen akartam fotózkodni, ami csini meg sokat vagyok ott, ezért az aClub előtt pózoltam. Ja, nem. :D Temészetesen egy csodás parkot kerestünk erre a célra, ahol véletlenül akadt egy víztorony is. Teljesen random.










Fotó: Zope Photography

Felső: Takko Fashion
Leggings: C&A
Cipő: Deichmann
Nyaklánc: eBay
Fülbevaló: eBay
Karkötő: eBay
Gyűrű: eBay
Táska: kínai üzlet

Hogy tetszett? Legyen még ilyen poszt? :)

10 megjegyzés:

  1. Á nagyon szép. :) A kiegészítők tök jól feldobják az egészet. Legyen még. *-*

    VálaszTörlés
  2. A történelmi pillanat, amikor sikerült összehoznunk vééégre. :D :3 (És nem tudok belépni lookbook-ra, megmondtam, vagy megmondtam? xD) Azért hiányolom a yoloswag képet + a faeltolósat is. :( :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DDDDDDDD Fel kellett volna tenni. De látom, már követtél. :P

      Törlés
  3. Szia!
    Csinos vagy, nagyon eredetiek a kiegészítők, főleg a kulcsos gyűrűd tetszik. Ne haragudj meg érte, hogy felhívom a figyelmedet egy hibára is: a leggings NEM nadrág. Mikor azt látom, hogy nadrágként hordják pulóverrel vagy rövid felsővel, mindig olyan érzésem van, mintha az illető hölgy félig öltözötten lépett volna az utcára. Szép alakod van, de házon kívül a leggingshez hosszú tunikát vagy ruhát illik felvenni (minimum combközépig érőt). Most jönnek divatba többféle szabásban az egészen hosszú, combközépig vagy hátul akár térdig is érő felsők, én valami olyasmit javasolnék hozzá. És ne hagyd abba, kezdetnek ez ügyes volt, várjuk a többi outfites posztot is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm a hozzászólásod. :) Én azt tartom, hogy cicanadrágot olyan felsővel illik felvenni, ami takarja a feneket, de megértem, ha mások szerint ez nem így van. Próbálok figyelni erre a későbbiekben! Köszönöm. ^^

      Törlés
  4. Egyébként a cicanaci-témával kapcsolatban... Szerintem teljesen jó az, ahogy Cicc/Fauve felvette, mert mégse volt kint belőle semmije. Engem is frusztrál, mikor a fiatalabbnál fiatalabb és ropibbnál ropibb kis- és nagylányok a cicanacit már-már haspólóval hordják, de ez a szett (mivel nem csak képen láttam, tudok nyilatkozni, hihi :D) rendben volt. Szerintem. Mellesleg a cicanaci fazonjától is függ szerintem, hogy az ember mivel veheti fel, alapvetően tavasszal/nyáron felesleges rávenni még egy combközépig érő (tunikát) ruhát, de legalább a popsit takarja (meg az esetleges tevepatát...).
    Btw legközelebb úgy fotózunk, hogy viszek magammal állványt, és csinálunk közös képet is! :D

    VálaszTörlés