» RÓLAM

Hú, érdekel a rólam szóló modul? De jó! Köszi! :) Alap dolgokkal kéne indítanom, ugye? Jó, hát lány vagyok, 20 éves, egyetemista, anglisztika szakos. Sokan már azért is érdekesnek tartanak, de én szeretek takarítani, mondjuk fiatalabb koromban nem voltam ennyire mániákus, de most már igyekszem tisztán és rendben tartani a környezetemet. Ami még inkább megzavarja az embereket, az az, hogy én tulajdonképpen imádok tanulni, új dolgokat megismerni. Bosszantóan széles az érdeklődési köröm. :)

A “mindig éhes” dolog is igaz, mielőtt azt hinnétek, hogy viccelek. Régen próbáltam tanácsokat adni az egészséges életmóddal kapcsolatban, mikor volt egy katt nálam, hogy az életem nem jó. De rájöttem, hogy nem értek annyira az ilyen dolgokhoz, hogy papoljak másoknak, hogy mi a helyes. Próbálok normálisan, ne adj Isten, esetleg egészségesen táplálkozni, de ha valamit megkívánok, azt megeszem. Emiatt örülök, hogy a sport fontos szerepet játszik az életemben, focizom, régen pedig kosaraztam és anno kéziztem is, de szoktam asztaliteniszezni és biciklizni is. Az alakom így sem fantasztikus, de teszek érte, legalábbis igyekszem.

Szeretek vásárolni, focizni, Barca meccset nézni, barátokkal lenni, bulizni, családomat fárasztani, Photoshoppal szórakozni, blogolni, fotózni mindent, Instagramon arénázni, Twitteren baromkodni, Tumblin kiélni magam, kávézni, új embereket megismerni, beszélgetni, sétálni, listát írni (még a listaírásról is listám van), napozni, csillagokat nézni, relaxálni, magazinokat böngészni, sorozatozni és persze olvasni. :) Ezek mosolyt csalnak az arcomra, ami nekem nagyon fontos. Imádok nevetni, lételemem a mosoly. Jó érzés “sodródni” a dolgokkal, szeretem a változatosságot, bár néha ijesztő lehet, ha valami változik.
Szeretem megkeresni A pozitívumot. A hétköznapi eseményektől elkezdve, az időjáráson át a különböző problémákig szinte az összes elképzelhető dologban megpróbálom meglelni a jót. Számomra minden évszakban van valami, ami megfog. Télen születtem, ezért imádom a havat, és azt, hogy lehet angyalkát csinálni, tavasszal a fák virágzását, nyáron a hosszú éjszakákat, meg persze a strandolást, ősszel a lehulló levelek hangulatát. Az esőben a nyugalmat, a napsütésben a meleget, a ködben a rejtélyeket, a szélben az energiát, a viharban a feszültséget, és a különlegességet szeretem. A reggelekben az új esélyt, az estékben a békét, az éjszakákban a bulikat látom. Mindenben ott rejlik az, ami miatt érdemes értékelni. Csak rá kell lelni!
Teljesen bolond vagyok, de büszkén vállalom.

▲ Teljes profil

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése