Hello October


Jó reggelt! Tudom, megkésett a bejegyzés, október 2. napja van, de nézzétek el nekem, kissé betegeskedem. Semmi bajom nem lenne az időjárással, ha elhoztam volna a télikabátom, és rendelkeznék egy normális csizmával. Viszont ez sajnos nincs így. A szeptember zseniális volt. Izgalmas, új élményekkel teli. Az érzés, amikor mindenki zacskós leveseken él... Felbecsülhetetlen. :) Párszor pizzáztunk is, ezeket vissza kell fogni, mivel nem olcsó mulatság.
Van időm pötyögni Nektek, reggel 8-tól órám lenne, de elmaradt. :) Emiatt úgy döntöttünk a csajokkal, hogy átrendezzük a szobát, ez már egy ideje terítéken van, csak nem valósítottuk meg. Ma viszont eljött a nagy nap!
Októberre komoly terveim vannak. Néhány beadandónál neki kellene állnom az adatgyűjtésnek, ráadásul szeretném befejezni az angol nyelvű Agatha Christie történetes könyvet is. 1-2 novella elemzése is időszerű lenne az egyik órámra. A blogon is jelen akarok lenni, elkezdem mindenképp, talán publikálom is az egyetemi életes bejegyzést. Nem titkolom, szeretném az első outfit posztot is októberben közzétenni, de ez még képlékeny. Vásárlás szempontjából mindenképp kellene egy csizma, 1 sötét és 1 világos farmer, pulcsik és kardigánok, ráadásul egy új pénztárca sem ártana. Nincs jó idő, fázom mindig, nem csoda, hogy megtámadott 1-2 baci.

Nektek milyen lesz az október? Vannak már céljaitok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése