Helyzetjelentés

Üdv, cicák!
Tudom, régen írtam, nem mentséget keresek, csak elmagyaráznám a jelenlegi helyzetet. Épp Diáknapok van a SEK-en, szóval inkább ott tartózkodom most. Vagyis nem. Elfújta a szél. Szó szerint, ugyanis az épület egyik részére random átfújta a tetőt egy kósza kis szellő, nem semmi ez az időjárás. Nagyon vigyázzatok magatokra és egymásra is!


Egy kis hangulat! Hősök (Y)

Ma már itthon vagyok amúgy, lassan vizsgák, eddig egész jól állok, de aztán lehet, hogy nem, majd a Neptun megmondja. Viszont a fényképezőgépem tönkrement, ami elég nagy csapás, de hamarosan érkezik az új telefonmasinám, egyelőre akkor vele fotózok majd. Sajnálom nagyon, de nincs keret egy új gépre.
A sulinak hivatalosan is off, a szorgalmi időszak befejeződött, úgyhogy lesz időm írni amúgy. Egy outfit bejegyzés készült volna, de nem tetszem magamnak, ezért nem publikálom, aki követ Lookbookon, az megtalálja.
Amint tudok, érkezem, hatalmas haul bejegyzést tartogatok Nektek amúgy, igyekszem megírni, csak a fotók kellenének hozzá ugyebár. :( Ideje keresnem egy fotómasinát, amibe beruházok, csak nem tudom, hogy miből.
Egy szónak is száz a vége, sietek visszaaa! Aki keres, az talál, szóval Instán és FB-n is elértek!

2 megjegyzés:

  1. Én is voltam (pontosabban lettem volna), mert a szülinapomat ünnepeltük a csajokkal az Afrika kávézóba, aztán átmentünk a Countryba ahol csak egyetemisták voltak minket kivéve, ahol az Ofőnk baráti köre volt nagyrészt. ( Az ofőnk tanít az egyetemen is). Örülök, hogy jól érezted magad! xoxo

    VálaszTörlés
  2. :) Isten éltessen utólag is!
    Africafe? Mogyorós shake! :D

    VálaszTörlés